Új nyereményjáték gyűjtő oldalt indítottunk

2017. november 13.
Az eddigi tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy egy teljesen új nyereményjáték gyűjtő oldalt indítunk, melyet minden eddigi SEO és tartalomfejlesztési ismeretünket felhasználva építünk fel.
A Nyereményjátékok Online az előző nyereményjátékos honlapunk v2-es verziója: nyereményjátékok gyűjtésével foglalkozik, de már egy letisztultabb és átgondoltabb fejlesztési stratégiával, valamint pontos célokkal vezérelve fogjuk felépíteni.

Fontos, hogy fogjuk: a Nyereményjátékok Online egy agilis fejlesztési megközelítéssel épülő saját, amolyan homokozó projekt, melyben a cél a folyamatos tartalomszolgáltatás mellett az oldal egyes részeinek, szolgáltatásainak lépésenkénti bevezetése. Ezeket a lépéseket itt az Igor Corner Internet honlapkészítés blogon is folyamatosan követni fogjuk.

Az új funkciók bevezetésének bemutatása mellett születni fognak a várt és elért teljesítmények, eredmények elemzéséről is blogposztok: ezek várhatóan érdekesek lesznek majd azoknak, akik saját szolgáltatással próbálnak belépni egy már meglévő piacra.

Tovább a Nyereményjátékok Online honlapra