Szolgáltatások

Minden, ami internet: a honlapkészítés minden lépésében minőségi, akadálymentes és trendkövető megoldásokkal segítünk megelőzni a versenytársaid. A bizalom elkerülhetetlen, de az eredmény mérhető.

Webfejlesztés, honlapkészítés, kódolás kliens- és szerveroldalon

A honlapkészítés alapjai: HTML és CSS használatával az elkészült webdesign tervek alapján a honlap böngészők által megjeleníthető változatának összeállítása, felépítése.
Dinamikus honlap működésének alapvető eleme a szerver oldalon, adatbázisból dolgozó php nyelven megírt szkriptek által, mindig az adott pillanatban érvényes igények szerint összeállított oldal.
Alapvetően JavaScriptben írt kisebb-nagyobb alkalmazások, kalkulátorok, rutinok; Ajaxra épülő fügvénykönyvtárak ügyes kihasználása front-enden és speciális adatkezelő felületek a gyors és hatékony adminisztrációért back-enden.
Actionscirptben megírt flash alkalmazások, a html alapú honlapba feltünés nélkül beépülő flash honlapelemek, intrók, de megalapozott indokok esetén akár full flash site-ok is.

Grafikai és kreatív tervezés

Több, mint látvány: a webdesign elsősorban kommunikációs eszköz, ez a legfontosabb szempont tervezésnél.
Arccal a potenciális ügyfelek felé: nem mindegy mit mutat a cég magáról, milyen könnyen megjegyezhető és azonosítható a konkurencia tengerében.
Szórólapok, plakátok, brossúrák, újságreklámok tervezése az off-line világ számára.
Megtervezzük a szolgáltatásának legoptimálisabb hírlevelének felépítését, tartalmát, és vizuális megjelenését. Optimalizáljuk és teszteljük az elterjedt levelezőklienseken és webes felületű email olvasókon. Kezeljük a címlistát, double opt-in feliratkozásokat, a hírlevél leiratkozásokat, visszapattanó leveleket. Mérjük a hírlevél hatékonyságát.
Bannerek tervezése és elkészítése flashben és helyettesítő gifben, az egyszerű standard bannerektől elkezdve a látványosabb és ötletes interstitial és overlayes bannerekig bezárólag.

Tanácsadás

Az elkészült honlap akkor ér valamit, ha láthatóvá válik az interneten: a megfelelő kulcsszavakra és keresőkifejezésekre a lehető legjobb helyezést ér el a google-ben. Ehhez járulunk hozzá keresőbarát honlapkészítési módszereinkkel.
Kell egy jó kis honlap. Számtalanszor halljuk ezt, de miért is kell a honlap? Mit szeretne vele? Kinek készítteti? Kik azok és mit akarnak? Hogyan lehet a jelenlegi trendeket felhasználva elérni azt, hogy vevők legyenek belőlük? Megadjuk a jó válaszokat. De előbb feltesszük a megfelelő kérdéseket.
Látszólag ugyanazt az eredményt el lehet érni különböző programozási és internetes kommunikációs eszközökkel, de jobban megnézve egyáltalán nem mindegy mit és hogyan használunk. A felmerült igényekre körültekintő tervezés után a legjobb megoldást javasoljuk.
Legyél ott mindenhol.

Karbantartás, üzemeltetés

Ha nem akarsz foglalkozni a honlapod karbantartásával, az új informáicók feltöltésével és a régi ajánlatok eltávolításával, akkor kedvező havidíjas karbantartási szolgáltatásunkat neked találtuk ki.
Saját projektek