Kőszeg befektetési portálját élesítettük

2019. december 7. Munkák
Elstartolt Kőszeg város honlapjának új mikroszájtja a befektetési lehetőségeket bemutató, folyamatban lévő vagy megvalósult projekteket összegyűjtő, frappánsan és találóan elnevezett Befektetés Kőszeg.

Miért Kőszeg?



A kérdés kézenfekvő és rengeteg meggyőző válasz található rá az ebben a témában összeállított ismertető oldalakon: ideális elhelyezkedés, turisztikai álomkonstelláció, ipari parki lehetőségek és még sorolhatnánk.

Befektetési ingatlanok



Számos olyan önkormányzati vagy magántulajdonban lévő ingatlan található Kőszegen, amely ideális helyszíne lehet gyümölcsöző befektetéseknek.

Fejlesztések



Kőszegen folyamatosak a fejlesztések, ezeknek a lehető legátfogóbb listája készült el és kerül folyamatosan frissítésre, mellyel mindig az aktuális képet láthatják az érdeklődők a városban folyamatban lévő munkákról, és a már elkészült projektekről.

Mit tett hozzá az Igor Corner Internet?



A honlap alap dizájnja a már meglévő koszeg.hu irányvonalát kellett hogy kövesse, mégis egyedivé téve a megjelenést: a turisztikai oldal sárgája, a helyieknek szóló oldal kékje után a befektetési oldal zöld alap színt kapott, mellette térképes helyszínmegjelöléseket, helyszín- és projekt keresőt és dinamikusan generált pdf adatlapokat. Mindezt mind a helyszíneknek mind a projekteknek elkészített egyedi adminisztrációs felületen karbantartható, természetesen több nyelven.

Befektetés Kőszeg honlap Projekt adatlap