Hírek

05-02 | Hotelizátor rendszerünk új szálláshellyel bővült, ismét Kőszegről: a Belvárosi Apartman Kőszeggel.
03-20 | A kőszegi Schrott Méhészet dinamikusan fejlődő családi méhészet, és mostantól online is elérhető.
11-13 | Az eddigi tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy egy teljesen új nyereményjáték gyűjtő oldalt indítunk, melyet minden eddigi SEO és tartalomfejlesztési ismeretünket felhasználva építünk fel.
10-13 | Elindult a 2014-es nagy visszaszámlálás Szilveszterre! Napokig keresgél az interneten szilveszteri ajánlatok után? Ne tegye: a Szilveszter 2014 honlap összegyűjtötte a legjobb ajánlatokat Önnek!
10-16 | Hotelizátor szállodánk, a badacsonyi Hotel Bonvino Wine & Spa nyereményjátékot indított, ahol hírlevél feliratkozásért cserébe a nyeremény 2 éjszaka Badacsony borszállodájában!
08-01 | Két négycsillagos szálloda is a Hotelizátort választott a online kommunikációs megoldásának. A zalacsányi Batthyány Kastélyszálló**** vendégei átélhetik, milyen lehetett főnemesként élni az Old Lake Golf Hotel**** vendégei pedig golf és wellness szenvedélyüknek hódolhatnak.
07-25 | Még a szezon kezdetén egy hangulatos honlappal újítottuk meg Badacsony egyik legjobb helyének online megjelenését.
02-05 | Már dolgozik a foodie-k első magyarországi webáruháza, a Foodies.hu: szeresd a jót, és ne is akárhogyan - így lehetsz te is foodie :)
01-04 | Még épp a karácsonyi ünnepek előtt került élesítésre az A77 Reklámügynökséggel együttműködve elkészített SoftMix száraz kutyaeledelt bemutató mikroszájt. De mi az a SoftMix?
12-28 | A honlapkészítés munkáink közül eddig hiányoztak a hotel honlapok, melyek a Hotelizátor hotel honlaprendszert használják. Ezt most elkezdjük pótolni, hamarosan az összes referencia megtekinthető lesz itt is, elsőként a badacsonyi Hotel Bonvino és a ceglédi Hotel Aquarell**** került fel.
10-24 | Teljesen új felfogásban és megközelítésben kínálunk együttműködést szálloda, hotel honlapjának üzemeltetésére: a webfejlesztő cég befektet, kockáztat és érdekeltté válik abban, hogy a terméke és a szolgáltatása együtt, a szállodával szorosan együttműködve eredményes legyen.
11-10 | Újabb webáruház projekt került lezárásra: fűnyírók, fűnyírótraktorok, hőlégbefúvók, párátlanítók, áramfejlesztők, szivattyúk, hómarók kereskedelmével foglalkozó kisgép áruház.
09-19 | Elkészült az EQ Solutions Consulting & Services honlapja. Az új cég fiatalos, lendületes és ütőképes csapattal nyújt Call Center szogláltatást, követeléskezelési megoldásokat, kockázatkezelési tanácsadást.
01-28 | A spamek minennapi élősködésének ezennel vége: honlapkészítés és webdesign szolgáltatásunkat összehangolva adtunk arcot, megjelenést és internetes kommunikációs felületet a Nagy Spamzabálónak, hogy ezután csak a feladatára kelljen koncentrálnia.
12-30 | Útjára indítottuk a Club Utazási Kft-vel közös projektünket, a VeliHotels.com-ot. Az egyik legtelítettebb piacot céloztuk meg vele, mégpedig az online szállásfoglalással foglalkozó honlapokét.
10-20 | Élesítettük a CityHotelnek készített új honlapot: hangulatos, könnyen kezelhető és legfőképpen - a korábbi honlappal ellentétben - jól látható és jelentős forgalmat generál szállodáknak.
12-11 | Forinthitelek, devizahitelek, személyes és online hiteltanácsadás, átlátható hiteltermékek és online hiteligénylés vár a Devizahitelek oldalán.
09-22 | Saját referenciaprojektként elindult a Hirdetés.co.hu, amellyel nem titkolt cél, hogy a hazai hirdetési oldalak közt népszerűségben az élmezőnyben, ötletekben és iránymutatásban pedig az első legyen. Jelenleg a 0.1 béta verziónál tart - pontosan a tervek szerint.
08-19 | Új belépővel bővült az állásportálok piaca: a mérnöki állásajánlatokra specializálódott Mérnökállások oldalával. Leírhatnám, hogy könnyen kezelhető, korszerűen egyszerű és letisztult - de ezt írja mindenki más is, amikor elindít egy új oldalt. A különbség csak annyi, hogy a Mérnökállásoknál meg is valósult. Szorozva pível.
07-08 | Hitelajánlatokat keresel az ország legjobb hiteltanácsadóitól, úgy, hogy az elérhetőségi adataidat csak annak a hiteltanácsadónak adod meg, akinek a hitelajánlatát elfogadod, akitől a legjobb hitelajánlatot kapod? Akkor te céltudatos hitelkereső vagy, és a hiteltkeresek.hu neked készült!
06-24 | Mivel előzheti meg az üzleti életben egy repülőtéri transzferszolgáltató a versenytársait? Azzal, hogy az internetes transzferjegy-foglalást professzionálisan támogató, a háttérben kezesen dolgozó adminisztrációs és jegykiállító rendszerrel megtámogatott honlappal vált komolyabb sebességbe. A Fly-Car, a Sármelléki Repülőtér hivatalos transzferszolgáltatója jól választott honlapkészítő céget, és így könnyedén tette ezt.
05-05 | "A településhonlapok listáján minden szempontból Kőszeg városának a honlapja bizonyult a legjobbnak." A címet és az idézetet az ImageFactory és az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. által készített Városimázs Toplista 2007 elemzéséből másoltam ide, de érdemes elolvasni a teljes kutatási jelentést és a sajtóközleményt is, tanulságos lehet minden, a városa honlapjára milliókat elpazarló Polgármesternek, Jegyzőnek, Képviselő-testületek.
04-08 | Az Eastern Station olyan honlapot szeretett volna, ahol saját adminfelületen könnyen és gyorsan fel tud tölteni minden információt a zenekarról, ahol saját maga kezeli a zenelejátszóban hallható dalokat, ahol egyszerűen tarthatja a kapcsolatot a rajongókkal, ahol nem nem okoz gondot a tartalmak több nyelven történő kezelése, ahol kihasználásra kerülnek a jól kitalált zenekari promóciós eszközök és amit bátran oda lehet tenni a külföldi bluegrass, country és folk zenekarok honlapjai mellé. Ilyent készítettem neki.
02-04 | De megváltozott az egész világ is. Bár nagyon sok honlapkészítő itt Magyarországon ezt nem tudja, talán nem is akarja észrevenni. Nekem ez jó. Így sokkal könnyebben meglátod a különbséget. Közben pedig elmúlik minden félelmed. Érzed, hogy jó helyen jársz. Érzed, hogy otthon vagy. Tudod, hogy megérkeztél.
12-19 | Két - Balaton és Hévíz melletti - szálláshely bemutatkozó oldala került kilövésre az év végén, felkészülendő a jövő nyári szezonra. Az egyik a Hévíz Mária Apartman, a másik pedig a Kinga Apartman Keszthely. Jó nyaralást mindenkinek!
08-28 | A HVG által indított Golden Blokk "második pillére" a helyi.érték: a legjobb netes helyi oldalak versenyén az Igor Corner Internet által készített és üzemeltetett koszeg.hu az előkelő 3. helyezést érte el a 10 ezer fő feletti városok versenyében. A részletes eredmények itt találhatóak.
07-10 | A ReservationRobot Kft. megbízásából elkészítettük a reservaionrobot.com-ot, amely a magyarországi on-line szállásfoglalási piac egyik legjobb és legismertebb szereplőjévé kíván válni. Az alapokat elkészítettük: egyszerű, gyors és jól kezelhető oldal, 5 nyelven (amely természetesen pillanatok alatt bővíthető), kiváló foglalási rendszer, biztonságos kommunikáció és adattárolás, információgazdag hotel adatok, keresőkre optimalizált oldalak és még sorolhatnánk. A honlap tartalmát teljes egészében az általunk kifejlesztett icEDIT adminisztrációs felületen lehet kezelni.
06-18 |

Összesen 3 projekt keretében teljesen újjáalakítottuk a gyenesdiási Caravan Camping on-line és off-line megjelenését: az egészet egy új logó tervezésével kezdtük, majd elkészítettük a hozzá kapcsolódó arculati anyagokat (névjegykártya, boríték, levélpapír). Ezt követte a camping honlapjának vizuális újratervezése (melynek programozását és felépítését az NLG System vállalta magára), majd egy kis off-line népszerűséítés egy látványos és hangulatos szórólap formájában.

05-13 |

Megterveztük a Cyber System - The Digital Sales Promotion Company logóját.

05-10 |

Elkészítettük a 2007-es Hunderground Fesztivál plakátját, amire itt lehet egy pillantást vetni.

04-30 |

Lengyel nyelvű idegenvezetéssel foglalkozó oldalt indítottunk el BudapestGuide.pl néven. Az oldalon a Magyarországra látogató lengyel turisták tudnak idegenvezetőt és idegenvezetést bérelni.

04-05 |

Elkészítettük a Tesa Tréningközpont honlapját. Az oldalra látogatók megismerkedhetnek a Tréningközpont színvonalas szolgáltatásaival, közelről is szemrevételezhetik a helyszint a galériában található képek segítségével, pontos közlekedési információkat és térképhez jutnak - az amúgy sem túl bonyolult - megközelítést segítve és az on-line előjegyzés űrlap segítségével azonnal lefoglalhatják a kívánt időpontra a helyszínt.

01-25 | Az NLG-System megrendelésére elkészítettük a cég honlapjának új design-ját.
01-20 | Új kényelmi funkcióval bővítettük Kőszeg Város honlapját - az Önkormányzat megelégedésére: az új szolgáltatás segítségével a honlapra feltöltött képviselő-testületi és bizottsági ülésék anyagait (előterjesztések, mellékletek, meghívó) a teljes napirenddel együtt automatikusan összeállított e-mail értesítőben eljuttatja a rendszer az érintettek elektronikus postafiókjába.
12-28 | Az Igor Corner Internet az ünnepek közt sem pihen: átadtuk az újjáépített artdat.hu-t, Magyarország legteljesebb festmény ár-adatbázisát és mükereskedelmi portálját. Az oldalon több galéria kínálata, virtuális kiállítások, on-line- és valós aukciók egészítik ki a folyamatosan bővülő artdat műtárgy- és alkotó adatbázist. Az oldalra látogatókat egyedi és testre szabható szolgáltatások is várják.
12-07 | Ágnes Vanilla az új évtől már csak az Ágnes nevet fogja használni: ezzel is jelezve, hogy új korszakot kezd. Ahogy a honlapja is, mégpedig 2 lépésben: most elkészítettük az új - január közepén induló - honlapját beharangozó, és a régi oldalt lezáró átmeneti mikrosite-ot. Az oldal a legújabb Ígéret videoklip képeit használja fel, és az aktuális híreken, hírlevélfeliratkozáson és videoklipeken kívül egy mini webshopot is tartalmaz, ahol a rajongók egyszerűen megrendelhetik a gyűjteményükből hiányzó lemezeket.
11-28 | Elkészítettük az Indonéziából inportált bambusz bútorok forgalmazásával foglalkozó Indoform Kft. honlapját. Az oldalon a céget és a bambusz tulajdonságait bemutató információk mellett megtalálható a teljes kínálat is, rengeteg fotóval kibővítve.
10-19 | Elkészült a lengyelországi CN Public Relations minimál corporate site-ja. Az oldal a lengyel nyelv mellett angolul is tájékoztatja a cégről az érdeklődőket. Az oldalt letisztult és egyszerű design jellemzi, tartalmában pedig csak a legfontosabb információkra alapul.
09-20 | Megbízást kaptunk Magyarország legnagyobb és legtöbb aukciós információval rendelkező festémnyadatbázisának az artdat honlapjának redesignjára és újjáépítésére.
08-24 | Megbízást kaptunk a Váci Kézilabda Sportegyesület honlapja újjápéítési munkáinak programozási és sitebuilderi feladatainak elvégzésére.

A designterveket a satArt Stúdió készíti, az új site pedig várhatóan szeptember végén fog indulni.
06-29 | Elkészítettük a Zalatour Utazási Iroda franchaise partnere, Lazaridisz Szokratisz megrendelésére a Hévízi szálláshelyekkel, gyógyüdülésekkel, wellness csomagokkal valamint Hévízzel és a Hévizi és környékbeli kultúrális-, sport- és szabadidős programokkal foglalkozó olalt a heviz.co.hu-t.

A site jelenleg 3 nyelvű, de a közeljövőben várhatóan további nyelvekkel fog bővülni.
06-09 | Átadtuk a kőszegi Árpád-házi Szent Margit Római Katolikus Általános Iskola honlapját. A site sikeresen ötvözi a megfontoltságot és a több száz éves hagyományok és tradíciók hangulatát a fiatalos, örökké mozgó diákélet mindennapjainak vidámságával.

A honlapon minden tartalom könnyen és egyszerűen szerkeszthető, bővíthető az Igor Corner Internet saját fejlesztésű CMS rendszerével, az icEDIT-tel.
05-05 | Elkészítettük a 2006-os Hunderground Fesztivál mikrosite-ját. Az oldal zenekari információit - más hazai fesztiválokhoz hasonlóan - a fesztivál névadója, a Hunderground Magazin adatbázisa szolgáltatja. A mikrosite mellett bannerek, flyerek és off-line plakát is készült.
04-28 | Megbízást kaptunk a lengyelországi (Konin) CN Public Relations marketing ügynökség honlapjának elkészítésére.
04-20 | Megbízást kaptunk a kőszegi Árpád-házi Szent Margit Általános Iskola honlapjának elkészítésére. A honlap május végén kerül élőbe.
04-05 | Megbízást kaptunk 2 új modul elkészítésére Kőszeg város honlapjára: az egyik egy dosszié funkció, ahol elsőként a város Fő terének átépítéséhez kapcsolódó információk kerülnek bemutatásra; a másik bővítés pedig a honlap regisztrált felhasználóinak nyújt extra szolgáltatást: a honlapon tehet fel kérdést a város vezetőinek és a kérdésre adott válasz a honlapon is olvasható lesz.
03-10 | Új funkciókkal bővítjük Budapest egyik legnépszerűbb underground szórakozóhelyének, a Vörös Yuknak a honlapját. A bővítés egyben folyamatos karbantartást és a Hundergroun Magazin adatbázisának integrálását is jelenti. A regisztrációhoz kötött fórum, hírlevélküldés, saját adserver mellett hamarosan egyéb újdonságokkal is bővülni fog.
01-20 | Átadtuk Kőszeg város újjáépített honlapját. Az átépítés elsődleges szempontja az önkormányzati tartalmak előtérbe helyezése, és ezen a tartalmak teljes egészének a Polgármesteri Hivatal által szerkeszthetővé tétele volt.

Ezt a saját fejlesztésű icEDIT fantázianevű, teljesen egyedire szabható tartalommenedzselő rendszerrel teljeskörűen kielégítettük.

A projektben kiemelendő a személy/csoport/pozíció kezelő rendszer, ami az önkormányzatban és polgármesteri hivatalban dolgozók egységes és testre szabható kezelését teszi lehetővé, továbbá a hivatali ügyintézést gyorsító letölthető dokumentumokat kezelő irattár, a képviselő testületi ülések teljes folyamatának dokumentálási lehetősége, a határozatok és rendeletek naprakész publikálása, és még sorolhatnánk.

Emellett az oldal teljesen új designt kapott, kezelése egyszerűbb és áttekinthetőbb lett. Az oldal egyéb tartalmi részeinek a feltöltése folyamatos, a végső formát a következő 1-2 hónapban érik el.