Honlapkészítés, webprogramozás, speciális webes rendszerek

Alapos és igényes tervezés, gyors és hatékony fejlesztés, gazdaságos és könnyed tartalomkezelés.

Legújabb munkáink közül néhány

Négycsillagos golfszálloda Budapesttől egy órára
A nemesi otthon hangulata testközelben
Étterem, borpince és panzió Badacsonyban
A honlap, ami lengyel vendégeket hoz Magyarországra
Komplex szállodai értékesítés és kommunikáció hozzáértő kezekben
VPS, hosting, bérszerver, domain, szervermentés újratöltve!
Foodie az, aki a jót szereti, nem is akárhogyan
Hotel Bonvino Wine & Spa: wellness- és borhotel a Balatonnál
Négycsillagos gyógy-és wellness szálloda.
Megoldásaink speciális weboldal típusokra
Étterem honlap
Speciálisan, éttermek igényeire optimalizált honlaptípus: a szokásos tartalmak mellett egyszerűen lehet kezelni az étlapok tartalmát, több nyelven, fotókkal, kiemelésekkel, professzionális megjelenéssel, facebookra történő egyszerű étlap kivezetéssel.
Hotel, szálloda, szálláshely honlap
Szálláshelyek honlapjának minden speciális szolgáltatását tartalmazza megoldásunk: szobák kezelése, szobafoglalás, csomaglalás, ajánlatkérés, foglalások és ajánlatkérések teljes folyamatának kezelése ajánlat elkészítésétől és elküldésétől a foglalás visszaigazolásáig.
Céges honlap
Tökéletes cégbemutatás, igényes és látványos szolgáltatás ismertetés, a termék(ek)re és szolgáltatás(ok)ra fókuszáló vízuális kommunikáció (akár minimális akár nagymennyiségű információról van szó), érdeklődések fogadása és kezelése adminisztrációs felületen.
Webáruház
Minden, amire akár egy minimális induló vagy egy nagyméretű és nagy terhelésű webáruháznak szüksége lehet: egyszerű és gyors adminisztráció, könnyű kosárkezelés, online fizetés, modulárisan, csak a szükséges elemekből összeállítható webáruház, egyedi igényekkel kibővítve.
Portfólio oldal
Speciális, művészeket és művészeti szolgáltatásokat kezelő honlap, ahol a legfontosabb az alkotások gyors és egyszerű bemutatása, hangulatos és élvezetes böngészése.
Hírek
10-13 | Elindult a 2014-es nagy visszaszámlálás Szilveszterre! Napokig keresgél az interneten szilveszteri ajánlatok után? Ne tegye: a Szilveszter 2014 honlap összegyűjtötte a legjobb ajánlatokat Önnek!
10-16 | Hotelizátor szállodánk, a badacsonyi Hotel Bonvino Wine & Spa nyereményjátékot indított, ahol hírlevél feliratkozásért cserébe a nyeremény 2 éjszaka Badacsony borszállodájában!
08-01 | Két négycsillagos szálloda is a Hotelizátort választott a online kommunikációs megoldásának. A zalacsányi Batthyány Kastélyszálló**** vendégei átélhetik, milyen lehetett főnemesként élni az Old Lake Golf Hotel**** vendégei pedig golf és wellness szenvedélyüknek hódolhatnak.
07-25 | Még a szezon kezdetén egy hangulatos honlappal újítottuk meg Badacsony egyik legjobb helyének online megjelenését.
Legyen honlapja a legjobbak között!
Töltse ki űrlapunkat néhány másodperc alatt és 24 órán belül elküldjük ajánlatunkat!
Ajánlatkérés honlapkészítésre
Szolgáltatásaink
A honlapkészítés alapjai: HTML és CSS használatával az elkészült webdesign tervek alapján a honlap böngészők által megjeleníthető változatának összeállítása, felépítése.
Több, mint látvány: a webdesign elsősorban kommunikációs eszköz, ez a legfontosabb szempont tervezésnél.
Dinamikus honlap működésének alapvető eleme a szerver oldalon, adatbázisból dolgozó php nyelven megírt szkriptek által, mindig az adott pillanatban érvényes igények szerint összeállított oldal.
Megtervezzük a szolgáltatásának legoptimálisabb hírlevelének felépítését, tartalmát, és vizuális megjelenését. Optimalizáljuk és teszteljük az elterjedt levelezőklienseken és webes felületű email olvasókon. Kezeljük a címlistát, double opt-in feliratkozásokat, a hírlevél leiratkozásokat, visszapattanó leveleket. Mérjük a hírlevél hatékonyságát.
Az elkészült honlap akkor ér valamit, ha láthatóvá válik az interneten: a megfelelő kulcsszavakra és keresőkifejezésekre a lehető legjobb helyezést ér el a google-ben. Ehhez járulunk hozzá keresőbarát honlapkészítési módszereinkkel.
Kell egy jó kis honlap. Számtalanszor halljuk ezt, de miért is kell a honlap? Mit szeretne vele? Kinek készítteti? Kik azok és mit akarnak? Hogyan lehet a jelenlegi trendeket felhasználva elérni azt, hogy vevők legyenek belőlük? Megadjuk a jó válaszokat. De előbb feltesszük a megfelelő kérdéseket.
Saját projektek